Man oh man, jullie zijn dol op seks! Haha! Dat is dan ook vast de reden dat deze 5 blogs de meest gelezen relatieblogs van 2016 zijn.

1. Waarom vrouwen niet altijd zin in seks hebben en dat goed voor je relatie is

Het is een veelbesproken onderwerp waar ook regelmatig grapjes over worden gemaakt: vrouwen die geen zin in seks hebben. Waarom dit toch goed kan zijn voor je relatie lees je in de best gelezen relatieblog van dit jaar!

2. Mannen willen respect! 4 tips hoe je daar als vrouw mee omgaat in 2016

Respect voor je man, dat klinkt behoorlijk ouderwets. Maar je kunt er ook nu zeker nog wat mee! Wat dan? Dat lees je in deze blog.

3. Verandert er iets in je relatie na je bruiloft?

We leggen een flinke zak geld neer om met de liefde van ons leven te trouwen. We plannen een enorm feest, en dan… dan is het ineens alweer voorbij. En dan lijkt alles eigenlijk hetzelfde als voor de bruiloft… Klopt dat wel? Je leest er hier meer over.

de-seks-in-een-relatie

4. Wat de seks over jullie relatie zegt… En daar kun je wat mee!

Erica leerde een wijze, maar pijnlijke les over zichzelf en haar relaties. Maar daar haalde ze wel een hele simpele tip uit die ze in deze blog graag met je deelt!

5. 237 redenen voor seks, wat zijn die van jou?

Dat er veel redenen zijn om seks te hebben, dat wist ik wel. Maar ZO veel! Daar hadden wij geen idee van. Totdat Joke er hier over schreef…

Het blijkt wel dat ook jullie seks heel belangrijk vinden. En misschien wel nog belangrijker dat je erover kunt praten. Welke onderwerpen missen jullie nog bij onze relatieblogs?

Foto’s: Unsplash