De Girls of honour hebben een obsessie voor mooie trouwschoenen. En dus zoeken we elke maand onze 10 favorieten voor je uit! Deze keer zit er zelfs een paar regenlaarzen bij…

Na een trouwjurk zijn trouwschoenen toch wel bijna het belangrijkste onderdeel van je bruiloft (oke, misschien komt je partner nog iets eerder). Het voordeel van een mooi stel trouwschoenen is dat ze nog langer meekunnen. Wij zijn daarom ook niet zo weg van traditionele trouwschoenen. Doe ons maar iets gekkers!

Zoals bijvoorbeeld deze stoere regenlaarzen met strikjes. In Nederland niet geheel onhandig (ik heb ze zelf ook aangehad tijden onze fotoshoot in het bos).

Trouwlaarzen-NLY
Regenlaarzen van NLY shoes €39,95

Deze rode pumps vinden we ZO leuk! Wie durft?

Trouwschoenen-Dorothy-Perkins
Deze schoenen worden niet meer verkocht. Check voor meer inspiratie: girlsofhonour.nl/trouwschoenen/

Dit zijn de exacte ballerina’s die ik op mijn eigen bruiloft heb gedragen (tijdens het feest). Lekker goedkoop, maar o zo heerlijk want; geen hakken!

Trouwschoenen-forever-21-1
Roze gouden ballerina’s van Forever 21 €8,95

Wil je graag de sierlijke houding van hakken maar wel iets comfortabels aan je voeten? Probeer dan deze chique sleehakken.

Trouwschoenen-forever-21
Forever 21 sleehakken €24,95

Het leukste aan deze pumps? De strik natuurlijk, duh! Ik denk zelf dat deze vooral leuk is voor bruidjes met een korte jurk. Maar je hoeft het natuurlijk niet met me eens te zijn.

Trouwschoenen-NLY-2
Witte NLY trouwschoenen €39,95

Deze pumps zijn volgens mij gemaakt voor de bruid die zich volledig aan de trends wil houden. De kleur klopt (marsala wordt het genoemd, en het is volgens kenners DE trend voor 2015), en ook de smalle bandjes zien we aan veel celebrity voeten voorbij komen. Over het comfort zal ik maar niet beginnen…

Trouwschoenen-NLY
Rode NLY pumps €39,95

Wil je pumps die bij vrijwel elk kleurthema passen, maar liever toch geen wit? Wat dacht je dan van cognac? Ook vrij eenvoudig te combineren met mooie herenschoenen.

Trouwschoenen-Omoda
Cognac Omoda trouwschoenen voor €25,-

Als je het nog niet wist, dan weet je het nu; I love zebra! Van deze pumps gaat mijn zebrahart dan ook steeds harder kloppen…

Trouwschoenen-peter-kaiser
Peter Kaiser zebra trouwschoenen €159,95 (ook beschikbaar met lagere hak)

Zijn volledig rode pumps voor jou iets teveel van het goede? Dan is dit misschien wel je droomschoen. Deze Tosca Blu pumps hebben een prachtige kleurencombinatie van cognac en rood. Like!

Trouwschoenen-tosca-blu
Tosca Blu trouwschoenen €69,-

Ik ben al getrouwd, maar dat weerhoudt me er natuurlijk niet van om mooie pumps te scoren. En ik vind dit zulke beauty’s! Zo elegant, tijdloos, chique, maar toch bijzonder, moet ik doorgaan?

Trouwschoenen-Zign
Deze schoenen worden niet meer verkocht. Check voor meer inspiratie: girlsofhonour.nl/trouwschoenen/

Heb jij je trouwschoenen al gekocht? En welke kleur is je favoriet?