Onze schoenenobsessie begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar trouwschoenen, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

De schoenen van deze week waren liefde op het eerste gezicht. Ze voldoen aan een heleboel van mijn eisen; een dikke hak, goeie kleur, goed materiaal (leer), een lekker stevig. Zodra je hakken draagt is het heerlijk om je voeten zo stevig mogelijk vast te zetten. Zelf draag ik dus het liefst dit soort schoenen, hoe mooi ik een simpele pump ook vind. Draagcomfort gaat voor mij soms toch voor, en zeker op mijn bruiloft.

Je koopt deze beauty’s bij Asos.

Schoenobsessie-asos2 Schoenobsessie-asos3