Onze schoenenobsessie begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten!

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen! En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar trouwschoenen, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Dit zijn schoenen die ons deze week opvielen, felblauwe pumps van het merk Menbur. De strikken op de achterkant maken ze helemaal af! Wij hebben er een schoenenobsessie bij… Deze blauwe knapperds passen perfect bij je witte trouwjurk, en draag je na je bruiloft onder een skinny zwarte broek. We like! Ben je net zo obsessed als wij? Je scoort ze bij Zalando. Helaas zijn deze schoenen inmiddels uitverkocht… Zoek je meer inspiratie? Kijk op girlsofhonour.nl/trouwschoenen.

Schoenen1