Onze obsessie voor schoenen begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar schoenen voor je bruiloft, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Als je van een glamourous stijl houdt, dan ben je vast net zo weg van deze pumps als wij zijn. Pumps met een bandje zijn super retro, en passen perfect bij een vintage bruiloft. Gaat je kerel zeker weten zijn snorretje laten staan? En zit zijn haar standaard glad door een flinke veeg gel? Dan zijn deze trouwschoenen een must!

Je shopt ze hier.

Trouwschoenen 1.2