Onze obsessie voor schoenen begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar schoenen voor je bruiloft, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Deze week verlangen we stiekem toch een beetje naar het voorjaar. Deze bloemrijke schoenen van Ted Baker maken dat ook wel erg makkelijk! Hoe tof zouden deze schoenen zijn bij een romantische lente bruiloft? En daarna onder een witte skinny… Ik droom nog even verder.

Helaas zijn deze schoenen van Ted Baker niet meer te koop. Voor meer schoenen inspiratie kijk je op girlsofhonour.nl/trouwschoenen/

Trouwschoenen ted baker 1 Trouwschoenen ted baker 2