Onze obsessie voor schoenen begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar schoenen voor je bruiloft, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Voor mijn eigen bruiloft ben ik op zoek naar enkellaarzen (ik trouw in december, veel te koud voor pumps!). Best spannend vind ik dat overigens, want voor enkellaarzen is heel weinig inspiratie te vinden op Pinterest. De laarzen die ik daar zie zijn of echt flinke snowboots, of regenlaarzen, en de bruidjes trekken ze vaak vooral voor de gein aan.

Deze laarzen staan momenteel in mijn lijstje van favorieten. Mijn jurk is van kant, dus ik ga voor een relaxte ‘boho’ look. Bruine boots vind ik daar goed bij passen, en ze zijn ook nog eens mega comfortabel (en warm). Deze schoenen zijn van River Island, maar zijn helaas niet meer te koop. Voor meer schoenen inspiratie kijk je op girlsofhonour.nl/trouwschoenen/