Onze obsessie voor schoenen begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar schoenen voor je bruiloft, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Deze week heb ik een paar zwarte pumps uitgezocht. Vaak wordt gezegd dat je geen zwart kan dragen op een bruiloft (behalve dan een pak), maar ik vind het juist erg classy! Zeker deze mooie mary janes met het welbekende bandje om de enkel. De hak is ook ideaal omdat hij vrij breed is, en niet achterlijk hoog. De ronde neus vind ik zelf erg fijn, en door het klassieke model kan je nog jaren genieten van deze schoenen!

Je koopt deze classy pumps bij Asos.