Onze obsessie voor schoenen begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar schoenen voor je bruiloft, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Deze week maken we een uitzondering voor witte schoenen (sowieso verbieden we je natuurlijk niets). Ons oog viel direct op deze witte pumps. Maar als we heel eerlijk zijn… Komt dat toch vooral door de opvallende zwarte blokhak. Pluspunt; blokhakken zijn ook nog eens lekker comfortabel. Dus ben je toch op zoek naar witte pumps? Dan zijn deze schoenen van Miss Selfridge misschien wel wat voor jou.

Deze white beauties shop je hier.

Trouwschoenen 6.2