Het internet staat vol met leuke filmpjes, foto’s en blogs over trouwen en relaties. Wij geven je elke week een overzicht van de dingen die volgens ons jouw aandacht verdienen!

Een week met heel veel filmpjes! In Amerika is het Thanksgiving geweest, een tijd waarin je het ook hebt over alles waar je dankbaar voor bent. Buzzfeed maakte daar dit grappige filmpje over… Weird!

Ben je gek op bruiloften die tot in de puntjes geregeld zijn? Bekijk dan zeker deze video van de bruiloft van Jessica Simpson. De locatie is echt een sprookje. So pretty…

Wat doe je als vader, als je dochter een doventolk is? Deze vader leerde zichzelf gebarentaal aan, en deed op die manier een lied voor zijn dochter. Super ontroeren.

Ben je benieuwd naar de beauty trends van 2015? Of wil je ze nu alvast uitproberen? De site Theborrowdcollection.com maakte een overzicht van de trends op de catwalk.

Als laatst nog een heerlijke blooper… Deze vader doet zijn uiterste best om de bruid te begeleiden. Maar op het laatste moment vergeet hij een cruciaal puntje… Oeps!

Cover foto: Reem Acra.