Het internet staat vol met leuke filmpjes, foto’s en blogs over trouwen en relaties. Wij geven je elke week een overzicht van de dingen die volgens ons jouw aandacht verdienen!

We beginnen deze week met plaatsvervangende schaamte. Deze man wilde zijn vriendin ten huwelijk vragen, en kocht daarvoor 99 nieuwe Iphones (What? Why? Geen idee!). Hij maakte een hart van alle Iphones, kocht een bos bloemen en ging op zijn knieën. Haar antwoord? Nee… Oeps!

Schermafbeelding 2014-11-14 om 12.57.51
Foto credits: Weibo

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Of wil je je bruiloft op een geinige manier vastleggen? Neem dan een voorbeeld aan deze man; hij maakte een GoPro vast aan een whiskyfles… Hilarisch!

Een andere bruiloft kwam in de aandacht om een heel andere reden. Joey is verlamd, maar wilde graag kunnen staan voor de openingsdans met zijn vrouw. Die had hier echter geen idee van! Deze ontroerende foto zegt genoeg. Meer foto’s zie je hier. (Foto’s zijn van Linnealiz.)

Schermafbeelding 2014-11-14 om 13.50.01

We spotten deze mooie jurken op Stylemepretty. Ze zijn van Nordstrom, en het goede nieuws is; ze verzenden ook naar Nederland! Oh joy!

Schermafbeelding 2014-11-14 om 13.26.09

Vorige week zagen we ‘m weer voorbijkomen op de facebookpagina van www.joehoee.nl. Al oud, maar o zo leuk. Hoeveel kan er misgaan met een stel duiven?

Heb jij nog leuke trouwdingen gespot deze week?