Het internet staat vol met leuke filmpjes, foto’s en blogs over trouwen en relaties. Wij geven je elke week een overzicht van de dingen die volgens ons jouw aandacht verdienen!

Het stel uit dit filmpje reist al 3 jaar lang samen de wereld rond. Jaloersmakend en ontzettend stoer! Ze hebben al die tijd samen in de auto geslapen. Dat is nog eens commitment… ;)

Ken je de Masters of Dutch Photography? Zij delen ieder kwartaal awards uit voor de mooiste trouwfotografie. Ook dit jaar zijn er weer veel prijzen uitgedeeld. Onderstaande foto (van foto Belle) is één van de winnaars geworden, net als de coverfoto van dit artikel (die is van Wouter van Twillert van Yes I do) Meer zien? Klik hier.

Trouwen-masters

Heb je het liedje ‘Geronimo’ van de Australische band Sheppard al gehoord? Het lied is een dikke hit in Australië en lijkt dat nu ook eindelijk in Nederland te worden. Enne… Misschien is dit wel wat voor jullie bruiloft, want hij is LEUK!

Stuur jij je lief nu vaak nog verliefde berichtjes? Nou, dat lijkt heel snel over te zijn op het moment dat je getrouwd bent. Alice Zhao is een data analist en onderzocht welke woorden ze in haar berichten gebruikte voor en na haar huwelijk. ‘Liefde’ bleek niet zo vaak meer aanwezig zijn… Maar volgens Zhao had dat een hele logische reden: ze verklaard haar liefde nu veel vaker rechtstreeks aangezien ze nu samenwonen. Toch heeft ze besloten om vaker ‘I love you’ te sturen. En dat is natuurlijk nooit een slecht idee. Je leest hier meer over haar onderzoek.

smsen

 

 

Heb jij nog leuke dingen zien lang komen op het world wide web?