Wedding Eve

Worden jullie ook zo blij van mooie details en persoonlijke elementen op jullie trouwdag? Ik raak er niet over uitgepraat en doe niets liever dan jullie hierbij helpen. Het is mijn ambitie om jullie zo veel mogelijk te laten genieten van zowel de voorbereiding als jullie huwelijksdag. Samen creëren wij een plan dat helemaal bij jullie past. Ik voorzie jullie van goede, bruikbare tips, adviseer over offertes, denk met jullie mee en zorg ervoor dat jullie dag net even anders wordt. Mijn bruidsparen waarderen het dat ik goede kennis heb van de markt, een goed gevoel heb voor styling en een juridische achtergrond heb. Maar de persoonlijke klik met een bruidspaar is het allerbelangrijkste. Ik werk graag nauw samen met mijn bruidsparen en wij zien en spreken elkaar regelmatig. Een fijne samenwerking zorgt voor het beste resultaat: jullie gedroomde trouwdag!

Ik ben Eveline, oprichter en eigenaar van Wedding Eve (vaak wordt mijn naam afgekort met “Eve” of “Eef”). Nog altijd heel blij en getrouwd met mijn allerliefste, trotse mama van twee lieve meisjes en dol op reizen, dansen en genieten van de natuur, het liefst met onze hond Scotty.

Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal en help jullie heel graag verder bij het realiseren van jullie unieke en persoonlijke huwelijksdag!

Liefs,
Eveline

Foto’s: Elsa Schaddelee Photography, Blik en Bloos Fotografie en Moniek van Gils Fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Eveline is echt een schat! Ben je dol op een romantische, fine art bruiloft? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden