Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Vertrouwd met Anne

Het gezicht achter Vertrouwd met Anne ben ik, Anne. Mijn bedrijfsnaam verklapt het eigenlijk al: ik heb als doel om jullie 100% het vertrouwen te geven dat ik als weddingplanner jullie droomdag kan realiseren!

Vol energie en enthousiasme stort ik me op de organisatie vanuit een gedegen planning. Stap voor stap werken we toe naar die ene, bijzondere dag. Een persoonlijke klik is voor mij van groot belang, dus een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn is altijd het startpunt.
Tijdens dit gesprek brengen we samen jullie wensen in kaart en bekijken we welke service het beste aansluit bij jullie als bruidspaar. Weddingplanner van A-Z, gedeeltelijke hulp of ceremoniemeester voor één dag, alles kan.
Het draait bij niet om hét perfecte plaatje, maar om jullie perfecte plaatje. Een heel weekend of één dag, intiem of juist met een grote groep, Nederland of het buitenland, uitpakken qua styling of juist niet, het is mij om het even. Maar waar jullie ook voor kiezen, ik zorg ervoor dat deze wensen worden vertaald naar een helder concept. Dan begint de voorpret en gaan we van start met de organisatie! Ik zie het elke keer weer als een feestje wanneer ik samen met het bruidspaar aan de slag mag gaan en gedurende de periode het concept, werkelijkheid zie worden.Zodra de grote dag is aangebroken en ik een meer dan gelukkig bruidspaar voor me zie, is mijn missie geslaagd!Hopelijk zijn jullie de volgende waarbij ik mag helpen met het waarmaken van de droombruiloft.

Liefs Anne

Foto’s: Wickie Fotografie, Liselore Stap en Oydin+Mei

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?