Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Trouwen in Oostenrijk

Trouwen in Oostenrijk… in elk jaargetijde de beste beslissing als jullie willen trouwen in de bergen! Schakel ons in om te helpen deze droom te verwerkelijken. Waarom jullie bij ons in beste handen zijn? Wij zijn zelf verliefd op Oostenrijk, verliefd in Oostenrijk en vinden niets leukers om andere mensen te helpen met de organisatie rondom het vieren van de liefde! Wij zijn jullie stoeltjeslift op weg naar de top, op weg naar jullie droomdag!

Wij zoeken naar de meest passende locaties, leggen contact met de plaatselijke leveranciers, nemen het gedoe dat komt kijken bij het organiseren van een huwelijk in Oostenrijk weg. Zo kunnen jullie heel relaxt toeleven naar dé dag en zorgen we er samen voor dat jullie huwelijksfeest er één is om nooit te vergeten! Dat wij zelf in Oostenrijk wonen en de taal perfect beheersen, is natuurlijk een enorm voordeel.

Naast de mogelijkheid ons in te schakelen als weddingplanner, gieten wij jullie verhaal in een prachtige ceremonie. Een ceremonie die alleen bij jullie past. Met of zonder rituelen, inbreng van gasten, met muziek die jullie mooi vinden, in het Nederlands, Duits en/of Engels. Wij vinden het een eer om als ceremoniespreker (BABS) op te treden.

Jullie willen ook de liefde vieren in de Oostenrijkse bergen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Liebe Grüße, Charlotte & Kristel

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?