Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

The Pop Up Wedding Company

KAN DAT, EEN DROOMBRUILOFT ZONDER JE BLAUW TE BETALEN?

Trouwen, ja graag! Maar compleet blut na afloop? Liever niet! En toch laat het idee je niet los: jij & je geliefde op die stijlvolle locatie, met de beeldschone taart en de dromerige bloemen. Het goede nieuws? Onvergetelijk trouwen kan gewoon voor een normaal bedrag. Dankzij de Pop Up Wedding!

WAT IS EEN POP UP WEDDING?

Een Pop Up Wedding is een intieme bruiloft waarbij je flink bespaart op de kosten van een normale bruiloft. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig door het in de eerste plaats klein te houden, en in de tweede plaats: door de kosten van locatie en leveranciers te delen met andere bruidsparen.

Eh… dat klinkt als een massatrouwerij! Maar dat is het niet: jij en je liefje trouwen namelijk helemaal alleen, in jullie eigen tijdslot, omringd door jullie liefste vrienden en familie. Je bruiloft wordt zo uniek en speciaal als jij het wilt hebben!

DE EXCLUSIEVE POP UP WEDDNG

Jullie willen een intiem huwelijk maar wel uitgebreider dan onze standaard pop up wedding? Hebben of kennen jullie een droomlocatie waar jullie elkaar het ja-woord willen geven? Dan komt de Pop Up Wedding Company gewoon naar jullie toe! We bespreken jullie wensen en gaan daarmee aan de slag om tot een zo passend mogelijke oplossing te komen.
De exclusieve Pop Up Wedding is een op maat gemaakte pop up bruiloft alleen voor jullie, dus deze dag deel je niet met meerdere koppels.

Samen met een fantastisch team van vaste leveranciers, trouwambtenaren en locaties hebben wij maar één doel voor ogen en dat is onze bruidsparen laten stralen en een onvergetelijke dag bezorgen!

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen… of boek gewoon vandaag nog jullie Pop Up Bruiloft!

Liefs en tot snel!
Sonja en Marjolein

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?