Proud Mary Events & Weddings

Ik hou van bruiloften: dagen vol met liefde, dankbaarheid en prachtige momenten. De weg naar die prachtige dag toe is soms best lastig; er zijn veel zaken om rekening mee te houden. De begroting, planning, logistiek, gastenlijstpolitiek en wie-zet- ik-waar-aan-tafel-stress. Geen paniek: het lijkt vaak heftiger dan het is. Ik ben er om jullie te helpen!

Jullie kunnen mij inschakelen als planner, ceremoniemeester of stylist. Ook voor eenmalig advies of locatievoorstellen kun je bij mij terecht. Al mijn diensten zijn maatwerk, omdat nou eenmaal geen enkel stel (en bruiloft) het zelfde is. Het allerleukste vind ik het om jullie goed te leren kennen, en vanuit daar, samen met jullie, een prachtige dag neer te zetten.

Ik ben Arlette en ben een aantal jaar geleden met Proud Mary begonnen, toen ik vooral als productieleider bezig was in de muziekindustrie (dat doe ik trouwens nog steeds!). Na mijn eigen bruiloft in 2014 besloot ik dat één bruiloft organiseren in een mensenleven veel te weinig is, en dat Nederland best wel toe was aan niet-truttige bruiloften. Zodoende heb ik het weddingplannen onderdeel gemaakt van Proud Mary. Ik hou van lijstjes maken, orde scheppen in chaos, draaiboeken in elkaar zetten en vooral lekker knallen!

Ik noem mezelf no-nonsense weddingplanner: omdat ik eigenlijk een beetje kriebels krijgen van het woord weddingplanner maar het wél is waar ik goed in ben. Mijn eerdere bruidsparen noemen me punctueel, creatief en down to earth.

Dit is wat ik doe; jullie ondersteunen in de voorbereiding naar die te gekke dag zonder al te veel poeha & gedoe. Let’s meet!

Foto’s: Rianne Fotografie en Lotts

Wat vindt Marit ervan:

Arlette is een badass weddingplanner met een voorliefde voor net even anders. En daar hou ik natuurlijk van! Ze heeft een bak aan ervaring en dat is voor je bruiloft wel zo fijn.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden