Nikki de Lang Weddings & Events

Mijn hart gaat sneller kloppen van liefdevolle momenten en organiseren. De perfecte match om te zorgen voor jullie onvergetelijke bruiloft waar nog lang over nagepraat gaat worden. Als duizendpoot is geen enkele dag hetzelfde, net zoals geen enkele bruiloft hetzelfde is. Ik vind het een echte must om bruidsparen te leren kennen. Hoe staan jullie in het leven? Wat waarderen jullie zo aan elkaar en waar houden jullie van? Door jullie te leren kennen en te weten wat jullie verwachtingen zijn wordt elke bruiloft uniek. Naast bruiloften hou ik ook ontzettend van mijn vriendinnen, familie, wandelen door het bos op een zonnige dag, dagjes naar de sauna, de paardensport, mijn lieve vriend en mijn hond Diva, reizen & cappuccino! Ik geniet van elke bruiloft, krijg elke ceremonie weer kippenvel en zie graag hoe het bruidspaar met hun familie en vrienden genieten van deze bijzondere dag.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

  • Inspiratie en creativiteit voor jullie bruiloft;
  • Handige tips en ideeën voor jullie bruiloft;
  • Een zorgeloze en ontspannen dag;
  • Familie en vrienden optimaal laten genieten van jullie dag? Schakel mij in als ceremoniemeester;
  • Een uitgebreid netwerk van leveranciers, waarbij gekeken wordt naar jullie budget, wensen en ideeën.

Ik kijk nu al uit naar onze eerste ontmoeting waar we onder het genot van een kopje koffie of een heerlijk glaasje bubbels jullie wensen en ideeën bespreken.

Let’s meet!

Foto’s: Leonne Photography, Yara Photography, Bureau Cocoon en Alice Mahran

Wat vindt Marit ervan:

Wil je een prachtige, ontspannen bruiloft? Dan moet je bij Nikki zijn! Ze is dol op de liefde en op bruiloften, en helpt jullie graag om er een heerlijke dag van te maken.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden