Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

NAOOMEVENTS

Dromen jullie ook van een elegante, stijlvolle en intieme bruiloft vól van liefde op een prachtige locatie of bijzondere locatie met veel mooie details? De kans is groot dat we een match zijn!

Ik geloof in écht trouwen, het vieren van de liefde en van het leven. Of het nu gaat om een bruiloft los van alle tradities of juist vól van tradities. Ik wil bruidsparen het gevoel geven dat ze er te allen tijden bij horen. NAOOMEVENTS helpt en ondersteunt bruidsparen bij het realiseren van hun droombruiloft. Ik ben Naomi Grootscholten (gediplomeerd weddingplanner) en het gezicht achter het weddingplanbureau.

Jullie hebben toch ook geen zin in slapeloze nachten? Dit is serieus bewezen, maar liefst 25 % kampt met slaapproblemen tijdens de aanloop naar de bruiloft. Gebruik je tijd liever voor de leukste dingen die komen kijken bij het organiseren van jullie bruiloft, denk aan: bruidskleding passen, taarten proeven, héle menu’s voorproeven, trouwkaarten uitkiezen en ga zo maar door. Tijd is schaars en kostbaar!

Het állerleukste om te doen vind ik met jullie meedenken over een stralend programma en dit programma samen met jullie tot in detail uitwerken. Ik bied verschillende services aan die het voor veel bruidsparen mogelijk maken om een professionele weddingplanner in te schakelen. Het is ontzettend fijn om te weten dat er altijd iemand met de juiste ervaring én kennis is om op terug te kunnen vallen! Jullie als bruidspaar zullen altijd álle keuzes maken. Het is immers jullie bruiloft! Ik maak het maken van deze keuzes alleen een heel stuk makkelijker door bijvoorbeeld mijn netwerk bestaande uit gedreven vakmensen & topleveranciers die weten hoe ze van jullie bruiloft een feest moeten maken dat gasten bijblijft.

Ik heb een heel frisse blik op de trouwmarkt en stroom over van energie! Het lijkt mij geweldig om jullie te ondersteunen tijdens de aanloop naar de bruiloft en op de bruiloft zelf, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten!

[red_button url=”http://www.naoomevents.nl/weddingplanner” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Bekijk hier alle arrangementen [/red_button]
Foto’s: Emma van der Schelde, Anouk Fotografeert, Studio Phylicia en Jessica Jongman
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?