LOVE IS MAGIC

Jullie willen de bruiloft van jullie dromen maar geen stress? Laat dat maar aan mij over. Ik ben Jacqueline en ik weet: sprookjes bestaan. Ik houd van de liefde en alles dat mooi is. En ik laat jullie droombruiloft werkelijkheid worden.

LOVE IS MAGIC ontwerpt een totaalconcept dat jullie verhaal vertelt. Van inspiratie tot organisatie. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Dat betekent dat wij werken als weddingplanner, ceremoniemeester voor één dag of alleen als stylist voor een waanzinnige setting. Laat je ontzorgen door een professional, zodat jullie maar één ding te doen staat: genieten! Wij doen de rest.

En dat doen wij met 100% passie en commitment. Dat zorgt ervoor dat onze bruidsparen terugblikken op een zorgeloze periode met oprecht en persoonlijk contact. Voor jullie mooiste dag leggen wij de lat hoog met als resultaat dat we verwachtingen overtreffen! Benieuwd naar ervaringen? Kijk dan eens op onze website.

Wij zijn er voor de dromers, voor degenen die buiten de lijntjes durven te kleuren, voor de geliefdes die elkaar het jawoord geven en staan te springen om originele ideeën. Creativiteit, kwaliteit en beleving – daar gaat het om.

Neem vandaag nog contact op en dan proosten wij binnenkort op jullie liefde!

Foto’s: Ik Trouw Van Jou en Anne Offenberg Fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Jacqueline is magic! Haha :) Maar zonder grapjes, bruiloften plannen is een vak apart waar ik eindeloos veel respect voor heb. Met Jacqueline aan je arm gaat het een feestje uit duizenden worden!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden