Jullie bruiloft. Een prachtige dag, vol romantiek en liefde, die helemaal bij jullie past. Dat is precies wat Green Weddings kan verzorgen; en dat alles met een groene twist.

Vanuit mijn liefde voor de natuur en romantiek is het voor mij een feest om onderdelen van een bruiloft te verduurzamen. Als weddingplanner denk ik graag met jullie mee over alle mogelijkheden die er zijn. Samen creëren we een prachtig concept, waarbij we rekening houden met de impact op de natuur.

Tijdens de aanloop naar jullie bruiloft en de dag zelf zal ik de schakel zijn tussen alle partijen. Hierdoor kunnen jullie genieten van het voorbereidingsproces en zorgeloos jullie bruiloft beleven.

Zouden jullie graag groenere opties toe willen voegen aan jullie bruiloft, maar hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen? Ook voor een adviesgesprek, de styling en het ceremoniemeesterschap kun je bij mij terecht.

Zijn jullie helemaal enthousiast geworden en willen jullie graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem snel contact met mij op en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Roza: ‘Ik ben een ontzettende dromer, in mijn vrije tijd ben ik het liefste buiten. Wandelend in het bos of frutselend met bloemen. Daarnaast ben ik een zongenieter, wanneer iedereen ligt te puffen van de hitte voel ik me op mijn best! Op dat soort dagen ga ik het liefst met vriendinnen naar een leuk feestje om drankjes te drinken en te dansen.’

Foto’s: Oydin + Mei

Wat vindt Marit ervan:

Roza houdt van duurzaam. Dus als jullie een duurzame bruiloft plannen is zij de aangewezen persoon hiervoor! Ze is een superleuk mens, dus ik weet zeker dat het plannen met haar een feestje gaat worden.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden