Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Chloe Crouch Events

Dingen doen vanuit je hart, daar geloof ik in. Als hopeloze romanticus ben ik altijd op zoek naar de perfecte touch voor jullie bruiloft of evenement. Een geweldig dansfeest, de schoonheid van de natuur, meer dan één trouwoutfit, een onvergetelijk samenzijn met dierbaren, zorgeloos genieten, de liefde vieren.

Je bruiloft moet onvergetelijk, diep romantisch, buitengewoon mooi en vooral: helemaal ‘jullie’ zijn. Ik help jullie bij het bedenken en creëren van jouw ideale trouwdag. Ik sta klaar om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. En dát is precies waar ik jullie als gecertificeerde weddingplanner bij kan helpen. Of je nu op zoek bent naar een sprookjeskasteel in Frankrijk, een strand bruiloft met de voetjes in het zand op Ibiza of een trouwfeest in de natuur tussen de uitgestrekte wijngaarden in Italië. … Ik weet van start tot finish wat er moet gebeuren, wie we wanneer moeten inschakelen en hoe we jullie grote dag er fantastisch uit kunnen laten zien en voelen.

Elk liefdesverhaal is uniek en het is een feestje om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken. Droom je van een bruiloft met een persoonlijke touch. Een trouwdag waar de liefde voor elkaar vanaf spat? Als weddingplanner overzie ik op het grote plaatje en zorg ook dat elk detail klopt. Een liefdevolle dag om nooit te vergeten. Een trouwdag die helemaal bij jullie past.

FOTO’S: ELINE NIJBURG PHOTOGRAPHY 
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?