Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Vandaag is nu | foto & film

Herinneringen zijn mij ontzettend dierbaar, en ik kan me voorstellen, voor jullie ook! Jullie bruiloft, het avontuur dat jullie samen aangaan, is een van de meest betekenisvolle herinneringen in je leven. Denk hierbij niet alleen aan de betekenis van de foto’s en film over 5 jaar,  maar juist ook over 40 (of zelfs 50!) jaar. Zittend op de bank of aan de keukentafel, kunnen horen en zien hoe dit avontuur voor jullie begon, hoe jong jullie waren, wat jullie op dat moment al voor elkaar betekenden en hoe jullie dit vierden, samen, of met vrienden en familie.

Ik geloof dat jullie fotoreportage of film niet slechts een samenvatting is van jullie bruiloft, maar het jullie eigen unieke verhaal vormt. Dit verhaal vormt zich door middel van foto’s in een prachtig trouwalbum en/of door beelden, muziek en audio (speeches en geloften) in een film samen te brengen. Tijdens het fotograferen of filmen focus ik me op de essentie; wat betekenen jullie voor elkaar en waarom vieren jullie deze dag. Dit doe ik met zo min mogelijk poespas en zo onopvallend mogelijk.

Denken jullie dat we een match zijn en willen jullie eens kennismaken? Mail, app of bel me en hopelijk zien we elkaar binnenkort!

Heel veel liefs, Nynke

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?