Ukiyo films

Jacqueline is gek op het leven en gek op de liefde. De magie tussen twee mensen. Een prachtig stel op een van de mooiste momenten in hun leven. Een moeder met haar kind. Een familie die liefdevol samenkomt om een van hen met aandacht, respect en heel veel liefde bij te staan op die laatste reis van het leven. Dit is waar het leven om draait. “Ik voel me vereerd dat ik deze verhalen, uit het leven gegrepen, mag vastleggen zodat ze voor altijd bewaard en gekoesterd kunnen worden. Ik beloof jullie verhaal met het grootste respect, met al mijn aandacht en natuurlijk met liefde vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat naast jullie mooie dag ook jullie verhaal verteld wordt. Al die mooie woorden die je niet altijd zomaar uitspreekt maar wel in je hart ronddwalen.” Misschien zeg je het niet met woorden maar ligt het verstopt in die magische glimlach als je elkaar diep in de ogen kijkt. In haar films zoekt ze naar de momenten waarvan jij niet eens weet dat je ze niet wilt vergeten. De stem van je vader, de mooie woorden van je oma. De bewonderende blik van je dochter.

Je kunt Jacqueline ook vragen voor hulp met een ode aan je ouders op of misschien wel voorafgaand aan deze dag. Ze maakt een prachtige film met jouw mooiste woorden voor je vader, moeder of misschien wel een oma. Een prachtig moment voorafgaand aan de ceremonie, de spotlight of je liefsten. Of misschien een mooie verrassing aan het begin van de feestavond.

Jacqueline is een visual storyteller maar zeker ook jouw rots in de branding als je zoekt naar de woorden die je delen wilt. Ze doet dat met hart en ziel… en een heleboel liefde.

Oh ja: Jacqueline was voorheen de leading lady van Stories to Tell. Recent heeft ze haar films over liefde en het leven ondergebracht onder haar nieuwe naam: Ukiyo Films.

Haar levensmotto: doe het als je er vrolijk van wordt!

Wat vindt Marit ervan:

Jacqueline van Ukiyo films,  zet het verhaal van jullie liefde centraal en gebruikt daarvoor jullie eigen woorden, de woorden van jullie dierbaren of een dierbare tekst zoals een gedicht of een gedurfd spoken word.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden