Starling Films

Een paar jaar geleden ontdekte ik de ‘magic of film’: hoe je in één klap even terug in de tijd kan zijn. In trouwfilms vond ik mijn passie. Met de combinatie van échte woorden, cinematografische beelden en filmische muziek wil ik je even terug brengen naar hoe het voelde toen je ‘ja’ zei.

Naar een bruiloft neem ik altijd een sidekick mee zodat we voldoende aandacht kunnen geven aan beeld én geluid. We filmen vanuit meerdere standpunten en splitsen ons op wanneer dat nodig is. Zo kan er één mooie sfeerbeelden maken terwijl de ander dat spontane moment met vrienden vastlegt.

We filmen zo onopvallend mogelijk maar vinden het ook erg gezellig om af en toe met gasten een praatje te maken of lekker mee te swingen op de dansvloer. Dat alles met één doel: het vastleggen van intieme, spontane, grappige momenten (‘the real stuff’ ) en een verhaal vertellen dat tot de laatste seconde toe ontroert.

Foto’s: Starling Films en NOESJ Moments

Wat vindt Marit ervan:

Willen jullie een video van je bruiloft? Mirjam’s grote passie is verhalen vertellen. Ze maakt niet alleen mooie beelden maar vertelt door middel van stukken uit speeches en geloftes het verhaal van jullie liefde!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden