Sabka Wedding Films

Om later die blik in de ogen van je partner terug te kunnen zien, zijn of haar mimiek, bewegingen, stem en manier van doen is zó persoonlijk en wat echt een persoon en herinnering kleur geeft. Daarom vind ik dit zo’n mooi werk om te mogen doen, om het doel te hebben die speciale en unieke momenten zo mooi mogelijk vast te leggen in een film voor de toekomst.

Die momenten en herinnering van jullie bruiloft wil ik dan ook naar een hoger niveau tillen door mijn cinematische aanpak in cameravoering, compositie, kleuren, keuze van muziek en montage. Dit zodat de film een soort idyllische herinnering of droom wordt van jullie dag die jullie altijd terug kunnen kijken en herbeleven.

Mijn doel tijdens het filmen van de bruiloft is om onzichtbaar te zijn zodat de momenten spontaan kunnen gebeuren en ik verborgen ontroerende, grappige en krachtige momenten kan vangen van jullie en ook van vrienden en familie. Maar ik vind het ook leuk om waar daar de tijd en ruimte voor is een gezellig babbeltje te maken met jullie gasten! Tijdens de foto/videoshoot met jullie apart zal ik wel meer de leiding nemen en waarbij ik het belangrijk vind ervoor te zorgen dat jullie op je gemak voelen.

Het doel die ik heb voor mijn eindproduct is om een film te maken van jullie bruiloft met een idyllische, emotievolle en cinematische stijl waarbij de muziek ( en geloften) een leidende rol speelt om jullie persoonlijke verhaal en sfeer van de dag te vangen en te vertellen.

Weten of ik beschikbaar ben op jullie dag en meer weten over de opties? Stuur dan een berichtje via het contactformulier, via instagram of via mijn mobiele nummer.

 

Foto’s: Sabka Wedding Films

Wat vindt Marit ervan:

Het idee hebben dat jullie trouwfilm zo in de bioscoop kan? Dan moet je bij Sabine zijn! Haar films zijn echt hoogstandjes, dus neem snel contact met haar op om te kijken of ze nog beschikbaar is voor jullie trouwdag.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden