Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Sabka Films & Photography

Elke bruiloft ervaar ik weer als een speciale en magische dag. De emoties, de spanning, de schoonheid, het samenkomen van familie en vrienden gekleed op hun best en uiteraard het vieren van de liefde en connectie tussen twee unieke mensen!

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag wordt vastgelegd in een mooie, cinematische en een soort idyllische herinnering/droom met jullie persoonlijke verhaal. Dit doet ik graag in de vorm van een korte trouwfilm, in fotografie of een combinatie van beide met de nadruk op film. Jullie persoonlijke verhaal, de emoties, highlights van de dag en het vangen van speciale momenten van de aanwezigen staan hierbij altijd centraal.

Graag wil ik die speciale en unieke momenten zo mooi mogelijk vastleggen en de sfeer weten te vangen. Ik houd daarmee sterk rekening met mijn cameravoering, compositie, tempo, kleuren, muziekkeuze en montage om de nieuwe herinneringen  die ik voor jullie vastleg naar een nóg hoger niveau te tillen voor later. Dit alles terwijl ik  probeer zo onzichtbaar mogelijk te zijn op de dag zelf maar ik vind het ook gezellig om soms een babbeltje te maken met jullie gasten waar dat mogelijk is.

Of ik jullie bruiloft nou film of fotografeer, mijn missie is om ervoor te zorgen dat jullie en jullie dierbaren via de video of foto’s de dag kunnen herbeleven met dezelfde warme gevoelens als op de trouwdag zelf!

Weten of ik beschikbaar ben op jullie dag en meer weten over de opties? Stuur dan een berichtje via het contactformulier, via instagram of via mijn mobiele nummer.

 

Foto’s: Sabka Wedding Films
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?