Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Merel Mollema Film & Fotografie

Het leven met al haar mooie momenten vliegt aan ons voorbij en zo ook de dag waar je al zo lang naar uit hebt gekeken: je bruiloft! Daarom is het zo ontzettend waardevol om die hoogtepunten uit je leven vast te leggen, zodat je het moment altijd weer kunt herbeleven. Vastleggen om vast te houden! En jullie bijzonder verhaal (want ja elk verhaal en elke bruiloft is uniek) wil ik graag voor jullie vangen in een video. Bewegend beeld waarin ik de sfeer en emotie laat terugbrengen en jullie je dag weer zien, zoals die ook was.

Als ik jullie dag kom filmen, dan leg ik zoveel mogelijk vast. Niet alleen de standaard momenten zoals het ja-woord, maar vooral ook de spontane momentjes tussendoor. Net dat onderonsje met je vrienden of die knuffel van je ouders. Ik probeer op de dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, zodat ik ongezien toch de mooiste momentjes film die jullie verhaal compleet maken.

Mijn style kenmerkt zich door frisse beelden met een warmte tint. Ik houd van gekke speeches met humor, gezelligheid van gasten, de liefde van familie en jullie mooie woorden voor elkaar. Van Friesland tot aan Toscane, ik kom jullie dag graag filmen! Ben je enthousiast geworden? Neem dan eens een kijkje op mijn website voor nog veel meer informatie of stuur me een berichtje! Lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

Foto’s: Merel Mollema

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?