Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Melissa Vermeulen Film & Fotografie

Hi! Ik ben Melissa, trouwfotograaf – en videograaf. Ik houd ervan om de liefde vast te leggen op beeld. Spontane momenten, echte emoties en jullie persoonlijke verhaal staan in mijn werk centraal. Als filmmaker en fotograaf wil ik jullie een blijvende en waardevolle herinnering meegeven van de meest bijzondere momenten in jullie leven, klein of groot.

Als fotograaf en videograaf kom ik dichtbij. Een groot deel van jullie trouwdag ben ik aanwezig op de meest persoonlijke en intieme momenten. Daarom vind ik het belangrijk om elkaar goed te leren kennen vóór de bruiloft, en dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Op een bruiloft ga ik documentair te werk, en probeer zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Ik werk met professionele, maar niet al te opvallende apparatuur. Zo kan ik jullie dag vastleggen zonder dat het storend is voor jullie of de gasten. Vaak hoor ik van bruidsparen dat ze helemaal niet doorhadden dat ik bepaalde foto’s heb gemaakt of heb gefilmd. Dit is waar ik naar streef, omdat ik zo de echte momenten kan vangen!

Mijn stijl is fris, kleurrijk, een tikkeltje romantisch en avontuurlijk. Ik ben gek op mooie buitenbruiloften, en reis ook graag mee als jullie in het buitenland gaan trouwen. In de trouwfilms die ik maak verwerk ik geloftes, speeches en andere gesproken woorden om het extra persoonlijk te maken. Spreekt mijn werk jullie aan? Laten we eens kennismaken!

Foto’s en video: Melissa Vermeulen Film & Fotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?