Kleine Verhalen Videografie

Mooie momenten in ons leven zijn er om gekoesterd te worden. Elke bruiloft die ik mag vastleggen voelt als een grote eer. Ik mag een van de mooiste momenten in hun leven vastleggen, zodat zij het voor altijd kunnen koesteren, herbeleven en van blijven genieten. Voor mij is er niets mooier dan dat!

Ik ben door het voorbereiden van onze eigen bruiloft in 2016 helemaal verliefd op bruiloften geworden. Mooi gedekte tafels, persoonlijke details, hilarische speeches en liefdevolle geloftes bij de ceremonie… I love it! Ik ben altijd op zoek naar mooie details en hou mijn ogen open voor die leuke momentjes tussen de gasten.

Elke bruiloft is uniek en dat is juist wat het zo leuk maakt. Mijn uitdaging is om een wedding video te maken die persoonlijk is en die de sfeer van de dag weet te pakken. Ik wil een herinnering voor het leven geven, die je keer op keer kan herbeleven. Zoals een van mijn bruidsparen het zo mooi zei: “Deze video gaat ons hele leven met ons ‘meereizen’”.

Zijn jullie op zoek naar een videograaf die jullie mooie dag op een persoonlijke en ongedwongen manier vastlegt? Ik zou het super leuk vinden om jullie te leren kennen en te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Lijkt dat jullie ook leuk? Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

Contact opnemen

Wat vindt Marit ervan:

Van Esthers video’s ben ik al jaaaren fan! Dus dat ze hier nu op de site staat vind ik een hele eer. Wil je een onvergetelijke film van jullie bruiloft? Esther is your woman!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden