Yes! Eindelijk is het zover. De dag waar jullie zo lang naar uitkijken komt steeds dichterbij. Ook na de bruiloft wil je er nog lang van kunnen genieten. Film is een onwijs waardevolle herinnering aan jullie mooie dag. Een film kun je zien, horen en voelen. Je kunt in een aantal minuten een tijdreis maken en weer even terug gaan naar dat moment.

Ik heb een enorme passie voor het vertellen van een verhaal door te spelen met beeld en geluid. De momentjes die jullie voorbij vliegen tijdens de dag weet ik te pakken. De intieme momenten, de hilarische momenten of net even de te gekke dansmove van je oom. Ik leg deze
momenten vast zoals het is, spontaan en zonder veel te poseren. Elke film die ik mag maken is voor mij is weer een nieuwe, toffe uitdaging.

De mensen die ik vastleg, vind ik het allerbelangrijkst. In de films die ik maak, staan jullie en de liefde tussen jullie centraal. Jullie verhaal. Dit doe ik door het creatief en artistiek combineren van cinematische beelden, passende muziek en verhalende audio van jullie mooiste dag, zoals mooie geloftes, toffe speeches of lieve woorden. Ik hou niet van ‘standaard’ en zoek graag naar dat ‘net even een beetje meer’.

Mensen omschrijven mij als een blij ei, iemand die fijn meedenkt en erg open en enthousiast is. Het lijkt me ontzettend leuk om jullie ook te leren kennen. Bel, app of mail mij om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tot snel!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden