Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

EJ Capturing

Het vast laten leggen van jullie huwelijk is niet zomaar iets. Het is de ideale manier om één van de mooiste dagen uit jullie leven opnieuw te mogen beleven. Ik ben een hopeloze romanticus, verliefd op de liefde en loop graag rond met mijn camera.

Hierdoor ben ik in 2015 op het idee gekomen om bruiloften van liefdevolle koppels vast te leggen. De kleine details van jullie bruiloft, de sfeer van de dag, de aankleding op de locaties en de outfits van de gasten zijn dingen die af en toe naar de achtergrond vervagen naarmate de tijd verstrijkt. Aan mij de taak om al deze elementen voor jullie vast te leggen op de allermooiste manier, namelijk met bewegend beeld. De passie voor het filmen en de liefde verwerk ik in het maken van films, zodat jullie dag nooit zal vervagen en een onuitwisbare indruk zal achterlaten (en dat keer op keer).

Mijn stijl is puur, dromerig, cinematisch, gedetailleerd en ik probeer de sfeer van de dag zo veel mogelijk naar voren te laten komen. Ik ben verantwoordelijk voor het filmen, produceren en bewerken van de film van jullie bruiloft van begin tot eind.

[red_button url=”http://ejcapturing.nl/” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Je eigen trouwfilm? [/red_button]

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?