De Filmmeisjes

‘Ahww’, ‘haha’ en ‘wauw’. Dat zijn de drie basis-ingrediënten die wij, Jasmijn en Kelly altijd toepassen in onze films. Want wij gaan alleen voor het allerbeste om te zorgen voor de ultieme herbeleving van ieder liefdesverhaal.

De traan van je vader, het onderonsje tussen je vriendinnen en je moeder die vertelt hoe mooi je bent; in onze films zie en hoor je het allemaal terug. Wij nemen geen genoegen met alleen de record-knop indrukken, maar zijn altijd zoekende naar spontane momentjes. Daarin zijn we ons heel bewust van sfeer en detail. Niets wordt in scène gezet. Maar ligt er ergens een verdwaald kledingstuk? Dan halen we die onopgemerkt weg. Natuurlijk allemaal voor het mooiste shot.

Dat we niet met één, maar met twee Filmmeisjes zijn, brengt onze films tot een hoger niveau. Zo kunnen we ons ‘s morgens opsplitsen waardoor we zowel bij de bruid als bij de bruidegom kunnen zijn. Daarnaast vullen we elkaar aan met onze eigen specialiteit. De één filmt in totaal, de ander doet de close-ups. De één maakt dronebeelden en de ander filmt vanaf de grond. Zo kunnen we in de montage een naadloze afwisseling maken tussen verschillende standpunten. Die combinatie van beeld en geluid, emotie, vreugde en verbazing maakt dat je je trouwdag levensecht herbeleeft.

Foto’s: De Filmmeisjes

Wat vindt Marit ervan:

Jasmijn en Kelly kunnen als geen ander jullie grote dag prachtig in beeld brengen. Met maar liefst twee filmmeisjes kan het niet anders dan dat je een prachtige trouwfilm van je bruiloft krijgt! En ze zijn ook nog eens heel leuk.

 

 

 

 

 

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden