Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Creative Dreamers

Waarom een trouwfilm van Creative Dreamers?

Custom-made trouwfilms: Wij maken custom-made trouwfilms. Dit wil zeggen dat de trouwfilm helemaal jullie persoonlijkheid zal weerspiegelen gecombineerd met de herinneringen van jullie bijzondere dag. Wij willen echt júllie verhaal vertellen, met muziek die bij jullie past met een perfecte passende stijl en montage. In de kennismaking bespreken we daarom al jullie wensen om er zeker van te zijn dat wij helemaal kunnen voldoen aan jullie verwachtingen en jullie bruiloft filmen op jullie manier.

Exclusief & Maatwerk: Wij nemen een select aantal bruiloften per jaar aan. De reden hiervoor is dat wij genoeg creatieve ruimte en tijd willen voor onze bruidsparen en trouwfilms. Hierdoor kunnen wij de full package bieden met 100% aandacht, liefde en maatwerk.

Match based: Wij zoeken bruidsparen die ons volledig Bruidsparen die opzoek zijn naar een blijvende herinnering en weten dat dit van onschatbare waarde is. Koppels die een trouwfilm verwachten die helemaal past bij hun vibe, persoonlijkheid en trouwdag. Een film die telkens weer hun herinneringen aanwakkert, emoties laat terug voelen en de geliefden voorop stelt.

Onze lieve mooie bruidsparen… Graag vertellen zij jou waarom een trouwfilm van Creative Dreamers een must is op jullie grote dag!

“Wow, Nerissa en Anne-Jan!! Wat een bizar mooie film!!! Die kwaliteit! We hebben er geen woorden voor en zijn er een beetje stil van! Hoe bijzonder om onze dag op deze manier weer opnieuw te ervaren! Alle shots, muziek, de stemmen eronder gemonteerd van de ceremonie, alles perfect, de film is mooier dan mooi en we weten niet hoe we jullie hiervoor moeten bedanken! We zullen jullie zeker altijd bij iedereen aanraden! Dit is echt by far het mooiste dat we van de bruiloft hebben! Mega bedankt!! Kippenvel gewoon, toppers!!! Jullie gaan echt de wereld veroveren met jullie werk!”

“We watched the video (like 100 times or so) and it’s ABSOLUTELY PERFECT! You did such a beautiful job and we are very very thankful! We sent the video to our whole family yesterday, they were all crying and stuff…”

“De afgelopen 36 uur hebben we denk ik jullie video wel 100x bekeken, zowel samen als apart. Ik vind het echt bijzonder hoe jullie dwars door ons heen hebben kunnen kijken in korte tijd dat wij elkaar gesproken hebben. De film past echt perfect bij ons en zelfs de muziek is een schot in de roos. Alles zorgt voor een onvergetelijke herinnering die nu weer helemaal is binnengekomen. Een prachtig verhaal hebben jullie verteld wat precies laat zien wat voor ons belangrijk is. Nogmaals echt bedankt voor dit geweldige geschenk, iets wat voor altijd bij ons zal blijven.”

Willen jullie eens kennismaken om te kijken of we een match zijn? Bel, mail of app ons dan even, dan maken we snel een afspraak om elkaar te leren kennen :)

Liefs,

Anne-Jan & Nerissa

 

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?

Instagram
Follow by Email
RSS