Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Carolien te Wierik Videografie

Hee, ik ben Carolien!

Oké. Ik had dit heel netjes en formeel getypt, maar dat is niet hoe ik ben. Ik ben niet voor de standaard en traditionele bruiloften. Ik hou niet van de lichte en luchtige beelden. Ik ben van het ongepolijste en rauwe, want dat is liefde ook.

Het begon allemaal met het vastleggen van de bruiloft mijn twee tantes. Ik was toen 12 en gebruikte de vakantiecamera van mijn ouders. Nooit gedacht dat ik dat later professioneel zou gaan doen :) Gelukkig is mijn ervaring en apparatuur inmiddels wel wat verbeterd. Ik rondde de kunstacademie af met als richting Audovisual Design en monteerde ook televisiecommercials. Nu woon ik in Schiedam samen met mijn man, hond en een heel oerwoud aan planten.

Als fulltime videograaf vind ik het heerlijk om de liefdesverhalen van anderen vast te leggen. Ik groeide op in en rond een kleine boerderij en heb daar mijn nuchterheid en passie voor natuur aan overgehouden. Dat zie je zeker terug in mijn films! Ik leg zo veel mogelijk vast en werk onopvallend. Tussendoor is er natuurlijk wel tijd voor een grapje (lees: droge humor) En serieus.. soms zit ik gewoon te huilen tijdens het monteren. Mijn stijl is rauw, moody en eigenzinnig. Maar het zal natuurlijk altijd jullie eigen film zijn. Ik help mee om jullie eigen verhaal om te toveren in een trouwfilm. Met alle highlights en sferen van jullie dag. Echt, blij, verdrietig, awkward of serieus. Alles! Laten we samen een blijvende herinnering maken met een trouwfilm om nooit te vergeten.

Let’s meet! Volg mijn werk (en ongemakkelijke leven) hier op Instagram https://www.instagram.com/carolien_videografie/

Foto’s: Carolien te Wierik en Buchsteiner Photography

Trouwfilm Koen en Laura // Carolien te Wierik from Carolien te Wierik on Vimeo.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?