Atelier79

Ervaar en beleef  hoe leuk het kan zijn om sámen met een ontwerper- en goudsmid, jullie persoonlijke ringen te ontwerpen. Want, zijn jullie op zoek naar échte bijzondere en persoonlijke trouwringen? Dan kunnen jullie bij Atelier79 terecht met al jullie persoonlijke wensen! Jullie trouwringen zijn na ‘de grote dag’, hét symbool voor jullie huwelijk. Dit is dan ook een goede reden voor Tamara van Kekerix en Guido schram van Atelier 79, om samen met jullie een mooi ontwerp proces in te stappen en te onderzoeken wat goed bij jullie past. Een ontzettend leuk en uniek traject, waarin zij alle tijd en creativiteit voor jullie vrij maken en nog binnen jullie persoonlijke budget ook!

Trouwringen, van een idee: ‘een nog ontastbaar gegeven’, tot een sieraad voor het leven.

Wij maken Altijd een afspraak met de klant, om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten en daarbij nemen we uitgebreid de tijd om in alle rust, het gesprek aan te gaan. Iedereen die bij ons binnenkomt heeft uiteraard weer zijn eigen verhaal, en eigen persoonlijke wensen en ideeën. Voor ons is het steeds een uitdaging om hier op een juiste manier op in te spelen. We ontmoeten onze klanten vaak meer dan 1 keer, waardoor je mensen ook al snel wat beter leert kennen, wat ervoor zorgt dat wij nog beter tot een persoonlijk eindresultaat kunnen komen. Het begint met een kopje koffie en een gezellig gesprek, er volgen een aantal ontwerpen, uitgewerkt in een mooie en duidelijk 3D tekening en we eindigen met een fantastisch product in het eindresultaat. Van een idee: een nog ontastbaar gegeven, tot een sieraad voor het leven. Gewoon een gaaf proces!

Trouwringen onze Passie?

Jazeker! Ons werk is onze passie. Zo staat het ook beschreven op onze website: ‘Met passie & Liefde voor het vak’. Wij mogen mensen blij maken met een uniek sieraad, wat zij waarschijnlijk hun leven lang zullen gaan dragen, omdat er een verhaal in verwerkt zit of aan hangt. Een huwelijk, een geboorte een jubileum of juist een herinnering zoals het gedenken van een geliefde, dit zijn allemaal mooie verhalen, waar wij mee aan de slag mogen. Bijzonder dus. En dan vervolgens bij het uitwerken, aan de slag met pure edele metalen, met natuurlijke edelstenen en diamanten en fantastisch mooie gereedschappen om alles voor elkaar te krijgen en met het motto; Geen grenzen, alles is mogelijk! Dat klinkt toch ook gewoon te gek! We nodigen je graag uit om dit gevoel te ervaren.

Foto’s: Atelier79

Wat vindt Marit ervan:

Atelier79 heeft alles in huis om jullie trouwringen naar wens te maken! Guido en Tamara zijn creatief en gaan voor ambachtelijke kwaliteit. Daarnaast hebben ze echt plezier in wat ze doen en houden ze van vernieuwing.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden