Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Tumbleweed & Fireflies Photography

‘Memory catcher for the wild & shy – to create magic together, so that the ordinary becomes extraordinary’

Hey, Ik ben Eva Krebbers en ik ben fulltime elopement fotograaf in Nederland voor avontuurlijke en eigenzinnige mensen.

Of je nou je geloftes aan elkaar wil vertellen boven op een berg in Schotland, of relaxed buiten wil trouwen op een manier die helemaal bij JULLIE past – wars van tradities-, dan passen wij bij elkaar.

Ik geloof oprecht dat De Liefde het mooiste is wat er bestaat, en dat verdient het om te worden gevierd op jullie eigen manier. Als fotograaf leg ik dat graag vast op een warme, verhalende en artistieke manier – met oog voor de kleine details, de connectie met natuur en alle onbewaakte, hilarische danwel goofy momenten die zich op zo’n dag voordoen.

Lichtinval, tijdloosheid en een puur gevoel zijn daarbij mijn kenmerken. En omdat de natuur zo’n grote rol speelt in mijn werk, plant ik voor iedere gefotografeerde bruiloft een boom – to let love grow!

Zelf woon ik met mijn man en 2 kinderen op een woonboerderijtje vol dieren in het mooie Brabant. Daar geniet ik van het buitenleven, onze moestuin, een goed boek-met-muziek-en-chocola en fijne films. Van reizen en ontdekken word ik enorm blij. Ik ben dan ook een gelukkig mens dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken, en geniet iedere dag van de avonturen die door dit werk op mijn pad komen.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verhaal!

Eva

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?