Samantha Bosdijk Photography

Ik hou van fotograferen. Ja dat hadden jullie vast zelf al bedacht. Maar, waar ik nog meer van hou is mensen. en hun connectie. Ik ben een dromer, en ik droom altijd helemaal weg als ik jullie verhalen hoor, en het is dan ook een eer om dit speciaal voor jullie vast te leggen.

Ook vind ik de connectie tussen ons belangrijk. Even dat plukje haar uit je gezicht halen, je strik goed doen, je jurk mooi leggen. Dat jullie je zo relaxed mogelijk voelen bij mij. Met een dikke glimlach op jullie gezicht en een traan tussendoor.

Ik vlieg als een onopvallend vlindertje tussen jullie door. Dichtbij maar onzichtbaar. Tijdens die dikke knuffel met je beste vriendin die je even nodig had of die dikke sigaar die je samen neemt met je vrienden wat eigenlijk niemand mocht zien. I’m watching you during the special moments.

Mail me voor een lekker koffietje. (en taart!)… ;)

Contact opnemen >>
Foto’s: Samantha Bosdijk Photography

Wat vindt Marit ervan:

Bruiloftfotograaf Samantha is een superlief mens die je graag op je bruiloft wilt hebben! Kenmerkend voor haar fotografie is hoe ze werkt met licht. Ga zeker even kijken op haar website en je snapt wat ik bedoel.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden