Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Roanna Fotografie

Ik ben Roanna, enthousiast trouwfotograaf uit Amersfoort. Daar woon ik samen met mijn geweldige gezin en rode kater Charlie. Lover of chocola, taartjes, verre reizen, goeie wijn, spelletjesavonden, veel groen in huis, sarcastische humor, maar vooral genieten!

Hoe geweldig is het om als trouwfotograaf de meest mooie momenten mee te mogen maken!? Door middel van een foto leg je een herinnering voor altijd vast, zet je de tijd even stil. De echte momenten en met oog voor detail; die liefdevolle blik van je oma, hand op je schouder, knuffel van je beste vriendin, een lach en een traan.

Mijn stijl is warm en puur en ik ga altijd voor de echte beelden, gewoon zoals ze zijn. Dat is waar ik voor sta!  Je moet wel jezelf kunnen zijn voor de camera en daarom vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Als bruidsfotograaf probeer ik op jullie dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat elke herinnering word vast gelegd.

Bekijk mijn foto’s, lees de informatie en bepaal of mijn stijl van fotografie en mijn persoonlijke relaxte aanpak jou aanspreekt.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?