Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Rivers & Roses Photography

Wanneer ik terug denk aan mijn trouwdag dan denk ik aan de foto’s die nu in mijn trouwalbum zitten. Mijn man die aan het dansen was met mijn tante, de tweejarige Christian die de ringen bracht en ze alleen wilde afstaan in ruil voor een fles water. Deze kleine momenten zijn kostbaar en als trouwfotograaf hou ik dit bij elk bruiloft in mijn achterhoofd. De emoties, de kleine momenten die snel voorbij zijn, de puur rauw liefde, hier focus ik mij op tijdens jouw trouwdag zodat die vereeuwigd kunnen worden en gedeeld kunnen worden met de mensen in jouw leven.

Mijn stijl wordt beschreven als: puur, intiem, warm en liefdevol. Ik focus op connectie tussen mensen en de detailles van de dag. Mijn werk en de mensen waar ik het voor doe hebben mijn hart. Ik ben als het ware een goede vriendin aanwezig op jouw bruiloft die toevallig twee cameras bij heeft en vet goed kan fotograferen.

Ik doe ik mijn best om te begrijpen wat jullie belangrijk vinden als stel zodat ik dat allemaal kan vastleggen op een manier wat het beste bij jullie past.

Elk stel is anders en dus ook elk bruiloft.

Als fotograaf richt ik mij vooral op intieme bruiloften en elopements. Ik ben overtuigd dat je geen grote traditionele bruiloft hoef te hebben om een fantastische ervaring te hebben. De focus van een bruiloft moet zijn op jullie liefde en de keuze om voor altijd de avontuur samen aan te gaan van een getrouwd leven. Dit mag je vieren zoals dat het beste bij jullie past. Groot of klein.

Jouw intieme bruiloft of elopement zal geen 8 uur fotoshoot zijn, maar een dag gevuld met activiteiten die het beste bij jullie past. En ik zal als een vlieg op de muur erbij zijn en alles vastleggen.

Kijk vooral even op mijn instagram of website voor meer van mijn werk.

Of ben je al overtuigd? Klik hier om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend koffie date!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?