Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Nikki Lucy Photography

Als foto- en videografe focus ik me op koppels ‘met een hoek af’, zoals we in België zeggen. Badass koppels die het niet zo nauw hebben met bestaande tradities, maar liever hun eigen tradities creëren. Want jullie trouwdag draait tenslotte om jullie twee, toch? Personen die net als ik liever out of the box denken en helemaal hun eigen ding doen, dat zijn mijn favoriete klanten!

Zo focus ik me vooral op elopements en kleinschalige bruiloften. Een elopement betekent trouwen met je partner waarbij niets moet en alles mag. Deze gaan meestal door met z’n tweetjes (en fotograaf hihi!) of met een handvol dichte familie en vrienden. Elopements vinden vaak plaats op prachtige plekken in de natuur, maar dit kan evengoed midden in de stad. In het binnen- of buitenland, ik help je graag bij het plannen van elke stap om jullie dag onvergetelijk te maken!

Omdat ik zelf niet al te klassiek ben, maak ik natuurlijk ook geen klassieke beelden. Ik ga bij elke bruiloft op zoek naar originele foto’s en perspectieven, beelden die écht eigen zijn aan jullie. Spontaniteit staat dan ook centraal bij mij tijdens het maken van beelden. Tijdens de dag hou ik me op de achtergrond en documenteer ik momenten die zich spontaan voor doen. Door mijn bachelor diploma Journalistiek heb ik dan ook een getraind oog om beeldend verhalen te vertellen. Tijdens de fotosessie met jullie tweetjes geef ik wat meer instructies in de vorm van opdrachtjes zodat de foto’s zeker niet stijf aanvoelen. Met mij als fotograaf maken we altijd plezier, en heb je helemaal niet door dat je gefotografeerd wordt!

De afgelopen jaren fotografeerde ik meer dan 50 bruiloften & elopements verspreid over 3 continenten, en ik vind het zo fantastisch dat mijn job me op de mooiste plekken kan brengen.
Heb je het ook niet zo nauw met verouderde tradities en wil je lekker je eigen ding doen, misschien wel op een tropische locatie? Stuur me gerust een mailtje, want ik leg jullie avontuur heel graag vast op beeld!

[red_button url=”www.nikkilucyphoto.be?utm_source=google&utm_medium=visit&utm_campaign=lievelingsleverancier” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Contacteer me [/red_button]
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?