Nicole Kolkman Photography

Zijn jullie het avontuurlijke, out of de box,  gezellige, bruidspaar, die houden van knusse kampvuurtjes, relaxte buiten feestjes, een romantische wandeling tijdens het golden hour en de voetjes van de vloer?  Neem dan snel een kijkje op mijn site en laat je inspireren voor jullie bruiloft.

Ik hou van intieme bruiloften met een relaxte ongedwongen sfeer, waarin de liefde, spontane momenten, ontroering en blijdschap centraal staan. Het mooie aan het fotograferen van een bruiloft, is dat ik jullie herinneringen vastleg, zodat jullie altijd terug kunnen gaan naar dat ene moment in jullie leven. Wat ik belangrijk vind om weer te geven in jullie foto’s is: storytelling, real emotions en sfeer. Mijn foto’s leggen jullie dag vast zoals het echt is, met veel mooie intieme momenten, tussen jullie en de liefsten om jullie heen. En omdat ik heel spontaan ben en me meng tussen jullie gasten, val ik niet op en leg ik ondertussen al die mooie momenten vast.

Ik zal me trouwens even voorstellen…Ik ben Nicole. Woon samen met mijn lieve vriend Bobby en ben mama van onze 2 kids Yalou & Ravi …. We zijn niet getrouwd, maar een feest op het strand op onze blote voeten, gezellige lichtjes en een klein clubje met lieve mensen om ons heen zouden we ooit nog graag willen :)

Veel gereisd door de hele wereld, maar uiteindelijk toch gesetteld Winterswijk. Maar voor bruiloften reis ik graag heel Nederland of Europa door. Ik ben avontuurlijk, creatief, spontaan en soms iets te lief.

Je maakt mij blij met kleine dingen, een veldboeketje uit de pluk tuin, op een mooi plekje in de natuur, genieten van de ondergaande zon, een knus kampvuurtje, het geluid van de golven, blote voeten in het zand, de geur de natuur na een plensbui, warme chocolademelk met slagroom, leuke spulletjes van de kringloop…  maar ook juist die kleine bijzondere momenten met ons gezinnetje.. Kamperen in ons campertje en sinds kort ons knaloranje retro caravannetje, de eerste stapjes, samen boekjes lezen in de hangmat, met de kids een kampvuurtje stoken. Zoveel mooie genietmomentjes…

Nu hebben jullie mij een beetje leren kennen, ik ben heel benieuwd naar jullie! Via onderstaand formulier kan je contact met me opnemen. Hopelijk tot snel!

Real weddings!
Foto’s: Nicole Kolkman Photography

Wat vindt Marit ervan:

Trouwfotograaf Nicole houdt van kleine persoonlijke bruiloften, met een relaxte sfeer, creatieve details en echte liefde met pure emoties! Ze neemt jullie ook graag mee tijdens het ‘gouden uurtje’ (Google maar, dan snap je wat we bedoelen, hihi) om prachtige foto’s te maken in romantisch licht.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden