Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Nanda van der Eijk Photography & Visual Art

‘Cinematic storytelling for the adventurous heart – inspired by nature.’ 

Zijn jullie op zoek naar een avontuurlijke fotograaf die jullie liefde vanuit een uniek perspectief kan vastleggen? Trouwfoto’s vol verhaal en emotie, met de focus op de intieme connectie met elkaar en de verbinding met de natuur.

Mijn naam is Nanda en ik woon samen met mijn man Joost en onze twee huiskonijntjes op een boerderijtje op de Veluwe. Ik hou van kopjes thee, lange wandelingen in de Veluwse bossen, winter in de Alpen en reizen met een tentje door Scandinavië. Ik wil deze wereld mooier, groener en eerlijker doorgeven aan de volgende generaties en streef er dan ook naar mijzelf duurzame fotograaf te noemen.

Ik fotografeer intieme bruiloften en elopements in Nederland en de rest van Europa. Voor avontuur, trouwen op jullie eigen manier en meer buiten-zijn ben je bij mij aan het goede adres. De natuur is mijn grootste inspiratiebron en bovendien ook een belangrijk element in al mijn werk. Door de grootsheid van de natuur vast te leggen, voelt jullie liefde extra waardevol en krachtig. Mijn foto’s kenmerken zich door hun cinematografische stijl en bijzondere lichtinval. Ik hou van natuurlijke kleuren en ben altijd op zoek naar mooie details.

Op www.nandavdeijk.com kun je meer van mijn portfolio bekijken en over mijn duurzame missie lezen. Mail gerust voor meer informatie of stuur me een berichtje op Instagram. Jullie zijn van harte welkom om bij mij in Hulshorst een kopje thee te komen drinken en vrijblijvend kennis te maken – ik ben super benieuwd naar jullie plannen!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?