Marry and Me

Oui oui, That’s me! Die andere blonde op de foto heet (happy) Camper. Ik ben geboren in 1988 in het kunstenaarsdorp Bergen (NH) en woon inmiddels alweer 4 jaar samen aan de kust van Scheveningen met een leuke man en mijn hond Camper.

Ken je dat gevoel dat je krijgt als je door oude foto’s gaat? De mooiste foto’s zijn vaak degene waarbij je niet doorhad dat ze werden gemaakt, waardoor je er meestal zorgeloos en mooi opstaat. Het zijn beelden die je mee terugnemen naar een bepaald moment, je voelt de emotie weer en beleeft een mooie herinnering gewoon opnieuw. Zo zullen mijn foto’s je laten voelen. Iedere keer dat je er doorheen bladert, herbeleef je jullie mooiste momenten en gaan jullie even terug in de tijd. Momenten waar de liefde vanaf spat!

Mijn style zelf zou ik omschrijven als documentair, editorial en filmisch. Ik leg jullie verhaal vast en ik laat dingen graag gebeuren, ik ben altijd opzoek naar de spontane ongeposeerde momenten. Mijn roots liggen in fashionfotografie en dat zie je terug in mijn beelden. Ik wil niet alleen mooie plaatjes schieten, ik wil dat alle foto’s samen een verhaal vertellen, jullie verhaal! Maar het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie van elke seconde genieten en dat niemand zich druk hoeft te maken of hij of zij  wel mooi op de foto staat. Daar zorg ik gewoon voor!

Neem rustig een kijkje op mijn website en mocht dat jullie aanspreken dan heb ik een mooie brochure klaar voor jullie!

Charis

Wat vindt Marit ervan:

De foto’s van Charis zijn echt waanzinnig mooi (en ik heb natuurlijk een zwak voor dog-people, haha!). Dus zoek je een fotograaf die sfeervolle plaatjes schiet? Neem contact met haar op!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden