Luther Fotografie

Wie ben ik?
Ik zou het kunnen hebben over alle prijzen die ik nationaal en internationaal heb gewonnen, maar die maken niet echt tot wie ik ben. Ik ben open en sensitief. Ik ga vaak intens in het moment op en geef me 100%. Ik denk buiten kaders en leg snel verbindingen. Zo ben ik ook tijdens bruiloften. Omdat ik open sta merk ik snel iets op en kan ik goed inspelen op onverwachte situaties. Ik zoek naar alle waardevolle momenten op de dag. Aan mijn stijl kun je zien dat ik soms op een net wat andere manier deze momenten vastleg. Dat zit hem in compositie, gebruik van licht en standpunten. Maar ook omdat ik graag dingen open laat. De ruimte geef.

Misschien kan dat eng zijn voor jullie, maar vrijheid in mijn werkwijze en denkwijze heb ik nodig om tot unieke en tijdloze beelden te komen. En jullie vertrouwen dat ik met ervaring en intuïtie van al jullie momenten een bijzonder verhaal maak. Mijn focus ligt op jullie en de mensen die er zijn. Graag leer ik jullie kennen, zodat ik op de bruiloft direct kan inspelen op alles wat zich aandient en datgene vastleggen wat voor jullie belangrijk is. Lijkt me heel gezellig om hierover door te praten in mijn fijne kantoor aan de prachtige grachten in de binnenstad van Amersfoort.

Wie zijn jullie?

Foto’s: Luther Fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Luther volg ik al een tijdje, en zijn foto’s zijn wat mij betreft echt een vorm van kunst. Je ziet dat hij waarde echt aan waar het om gaat: mensen en hun liefde en emoties. Maak snel een afspraak met hem en hoor meer over zijn passie!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden