Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

LensB Fotografie

Een blik, een beweging, een bijzonder moment. Op jullie bruiloft ga ik op zoek naar de meest waardevolle momenten en ik maak er herinneringen van voor altijd.

Is jullie trouwdag intiem en persoonlijk, leggen jullie je liefde vast en vieren jullie je geluk met dierbare vrienden en familie?

Ik ben nieuwsgierig naar wie jullie zijn, naar wat jullie fijn vinden in het leven en naar wie jullie liefhebben zodat ik de meest dierbare momenten voor jullie kan vastleggen.

Mijn stijl is puur, warm en spontaan. Ik leg grote momenten vast maar ook de kleinste details, ik ga op zoek naar emotie en naar connectie tussen jullie als bruidspaar maar ook bij jullie gasten.

Echte emoties is waar het om gaat.

Mijn naam is Bernadette, gelukkig getrouwd met Lucien en moeder van Guus en Bobby. Ik fotografeer graag, praat graag, ik lust graag een wijntje en ik ga graag op reis

Ik ben dol op nieuwe ontmoetingen en ik luister graag naar jullie verhaal. Stuur me direct een mail om een kennismaking te plannen, hopelijk tot ziens!

[red_button url=”https://www.lensbfotografie.com/lensb-weddings” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Vraag trouwbrochure aan [/red_button]
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?