Huib Vintges Photography

Het zou goed kunnen zijn dat het de mooiste dag van je leven is. Maar dan wel ook meteen een dag die vaak in een roes aan je voorbij gaat. Een dag waar je zo lang naar toe leeft, die je met hart en ziel voorbereidt en die – als het eenmaal zo ver is – veel te snel voorbijgaat. Wat blijft zijn de herinneringen. En die koester je. Het liefst zo lang mogelijk. Foto’s zijn daarbij van onschatbare waarde. Als professioneel huwelijksfotograaf heb ik inmiddels heel wat huwelijken op mijn naam staan. Toch blijft elke bruiloft voor mij bijzonder en letterlijk en figuurlijk een feest om vast te leggen als dierbare herinnering aan die mooiste dag.

Niet geposeerd
Met mijn foto’s vertel ik het verhaal van de dag met oog voor detail, sfeer, mensen en emoties. Ik ben dan ook het liefst gedurende de gehele dag aanwezig om zoveel mogelijk onderdeel te kunnen zijn van het gezelschap. Niet op de voorgrond, maar ook niet helemaal achter in een hoekje. Het liefst sta ik er midden in. Na een tijdje voelen mensen dan niet meer dat ik aanwezig ben en dat levert uiteindelijk de mooiste beelden op.

Natuurlijke look
Kenmerkend voor mijn stijl zijn beelden met een natuurlijke look waarbij ik de gemakken van digitale fotografie – die soms wat hard kan zijn – combineer met het zachte van analoge fotografie. Daarmee komt de glans van die mooiste dag vol waardevolle momenten, bijzondere emoties en verbinding tussen de mensen het beste tot zijn recht.

Foto’s: Huib Vintges Photography

Wat vindt Marit ervan:

Huib is een ontzettend gezellige, goedlachse man met veel talent voor bruidsfotografie. Zijn stijl? Een mix van documentaire fotografie maar wel met een fine art feel.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden