Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Elke Smit Fotografie

Vanuit Authenticiteit   –   Creativiteit   –   Liefde   –    Verbinding   –   Vertrouwen   –   Vrijheid  

Spontane, journalistieke beelden, waarin natuurlijk licht een grote rol speelt. Dat is hoe ik mijn stijl zal omschrijven. Als trouwen voor jullie draait om de liefde vieren, met de mensen van wie jullie houden, dan zouden we wel eens een goede match kunnen zijn.

Ik fotografeer op een  ongedwongen en laagdrempelige manier. Door geheel mee te draaien met jullie dag, me op de achtergrond te bewegen en te verbinden met jullie en jullie gasten, krijg ik de kans om de mooiste spontane momenten vast te leggen. Momenten die misschien niet meer op jullie netvlies staan, maar waar jullie later wel naar terug kunnen keren, door de foto’s.

Gaan jullie trouwen, maar willen jullie niet de hele dag in het teken laten staan van fotoshoots en poseren? Zijn jullie op zoek naar foto’s die echt jullie verhaal vertellen, die de sfeer van de dag laten zien, en jullie voor altijd zullen herinneren aan alle mooie momenten van jullie bruiloft?  Dan nodig ik jullie graag uit bij mij in mijn atelier in Utrecht, voor een vrijblijvende kennismaking.

Bruidspaar zegt:
‘Elke heeft onze dag fantastisch weten vast te leggen, alle emotie van de dag zien we terug in de foto’s! Ze is heel relext en heb je amper door dat ze er bij is, en toch de mooie kiekjes staan er op. De fotoshoot ging heerlijk relaxt, naast dat je al snel gespannen bent op zo’n dag weet zij je op je gemak te stellen. Zelfs mijn man voelde zich gemakkelijk en dat is een kunst als je dat voor elkaar krijgt! Heel professioneel gaat ze aan het werk! Super!! Super bedankt Elke voor de prachtige beelden!‘

Foto’s: Elke Smit Fotografie

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?