Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Elise Rachelle Fotografie

Iedere bruiloft is persoonlijk en uniek en dat maakt het voor mij als fotograaf ook zo leuk om dat vast te leggen op beeld. Na meer dan 60 bruiloften gefotografeerd te hebben, kan ik er nog altijd geen genoeg van krijgen!

Ik vertaal jullie verhaal in spontane en romantische beelden, met oog voor pure emoties en details. Mijn stijl is liefdevol, licht en ongedwongen. Ik word heel blij van de juist niet traditionele bruiloften. Een ceremonie buiten? Foodtrucks op een festival bruiloft? Of trouwen op een boerderij? Yes, please!

Het gezicht achter de camera ben ik: Elise. Ik ben een echte enthousiasteling, gek op groen en natuur. Ik groeide op aan het strand en daar ben ik nog altijd graag te vinden. Er gaat geen week voorbij dat ik niet even stiekem naar onze volgende vakantiebestemming zoek en droom over een volgend reisavontuur met mijn man en camera. Verder ben ik een trouw kijker van Netflix, gek op soepjes en mijn twee luie katten Milo & Faye.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en meer te horen over jullie dag. Mail mij om te checken of jullie datum nog beschikbaar is!

[red_button url=”https://www.eliserachelle.nl/contact/” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Neem contact met mij op! >> [/red_button]

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?