Blik en Bloos Fotografie – Bridal boudoir

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor je aanstaande? Een bridal boudoir fotoshoot is een cadeau voor altijd en heel speciaal.

Tijdens een bridal boudoir fotosessie word je volledig in de watten gelegd en in je (bruids)lingerie gefotografeerd op een stijlvolle en sensuele manier.

Naast dat het een bijzonder cadeau is voor je aanstaande, is het stiekem een nog groter cadeau aan jezelf. Het eindresultaat zal jou laten zien dat jij een prachtige vrouw bent en dat jij er mag zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Samen ontwerpen we jouw fotoshoot, waarbij we kijken naar jouw stijl, wat jij mooi vindt, wat jij gaat dragen en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden.

Tijdens de fotosessie worden eerst jouw haren en make-up door een professionele visagiste/haarstyliste verzorgd en vervolgens wordt je in jouw mooiste (bruids)lingerie gefotografeerd. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want ik begeleid je volledig in het poseren door poses voor te doen en help jou om de juiste blik naar voren te halen.

Binnen 3 weken kom je opnieuw naar mijn studio om het resultaat te bekijken tijdens jouw persoonlijke reveal. Op dat moment kun je kiezen welke foto’s je als print wilt geven. Eén à twee weken later ligt het resultaat voor je klaar om op te halen.

Bij elkaar is een boudoir fotoshoot meer dan alleen maar mooie foto’s. Het is een totaalbeleving, waarbij je ervaart dat jij mooi bent en dit voor altijd als herinnering bij je kunt dragen in de vorm van prachtige prints.

Foto’s: Blik en Bloos Fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Tamara stelt je als fotograaf ZO op je gemak! Tijdens mijn fotoshoot bij haar wist ze mij precies zo te coachen dat ik me super ontspannen voelde. Heerlijk!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden