Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Wit Photography

Het allerbelangrijkste op een trouwdag is dat jullie een epische dag hebben, daarom fotografeer ik eigenlijk alles journalistiek en leg daarmee gewoon vast wat er gebeurd, geen poseren of geforceerd lachen dus. Alleen tijdens de fotosessie geef ik wat aanwijzingen. Ook dan regisseer ik niet echt, wel geef ik opdrachtjes zodat jullie niet met mij en mijn camera bezig zijn maar met elkaar. Jullie mogen genieten, en hoeven niet bezig zijn te zijn met zo goed mogelijk op de foto komen (dat is zeg maar mijn taak ;) ).

Destination weddings
Het allerliefst fotografeer ik intieme bruiloften in het buitenland. Bruiloften waarbij bruidsparen de keuze hebben gemaakt om voor hun bruiloft met hun lievelingsmensen op vakantie te gaan. Met 3 vestigingsplaatsen in Europa heb ik de mogelijkheid om trouwfotografie aan te bieden voor dezelfde prijs in heel Europa. Dus of je nu in Griekenland, Frankrijk, Oostenrijk of Italië trouwt, dat kost bij Wit Photography niets meer dan trouwfotografie in Nederland. Betekend dat dat je me niet kan boeken als je een epic trouwweekend op Texel gaat plannen? Nee natuurlijk niet! I love Texel, maar omdat ik vooral buitenlandse bruiloften fotografeer en bruidsparen die in het buitenland trouwen vaak wat eerder beginnen met plannen dan mensen die in hun thuisland trouwen, zijn de populaire data wel vroeg volgeboekt.

Wie ben ik
De ‘ik’ in dit stuk is trouwens Renate van Dijk. Beetje awkward om jezelf zo op papier voor te stellen, maar als je naar m’n website gaat kun je ook zien wie ik dan ben, horen en zien hoe ik werk en lezen over mijn obsessie met Harry Potter, musical theater en het vastleggen van de kleinste maar mooiste bruiloften in het buitenland!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?